Een gashaard kunt u eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Er zitten allerlei opties op de afstandsbediening, maar haalt u alles eruit wat erin zit? In dit blogbericht vindt u onder meer filmpjes van de meest gebruikte gashaard afstandsbedieningen. 

Hoe werkt een gashaard met afstandsbediening?

Het vuur en de warmte van de gashaard regelt u eenvoudig met een afstandsbediening. Met 1 druk op de knop kan het genieten beginnen! Dat is met een gashaard op aardgas zo, maar ook met een gashaard op propaangas. De meeste afstandsbedieningen van de gashaard hebben veel verschillende functies waardoor het even oefenen is met het gebruik ervan. Bij de installatie van de gashaard, heeft u van de monteur de gebruiksaanwijzing van de gashaard gekregen. Vaak staat hier een beknopte omschrijving in van de werking van de afstandsbediening. Tegenwoordig vindt u ook vaak de gebruiksaanwijzing op de website van de fabrikant. Ook kunt u op het internet diverse filmpjes vinden. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij de werking van iedere afstandsbediening in een korte instructievideo uitgelegd. Wanneer u nog vragen hebt mag u natuurlijk altijd contact opnemen. 

Klik hier voor onze gashaarden

Hoe gaat mijn gashaard aan?

In de meeste gevallen is er een duidelijke aanknop te vinden op uw afstandsbediening. Dat is het open rondje met een streepje naar boven. Houd het knopje kort ingedrukt. De gashaard treedt in werking en vaak hoort u de ontsteker die zijn werk doet. Binnen een aantal seconden gaat het vuur aan. De vlammen van de gashaard zijn in het begin vaak blauw van kleur. Wanneer de haard een tijdje brandt, wordt het vuur meer oranje. 

Kalfire afstandsbediening handleiding

Afstandsbediening Element 4

Afstandsbediening Bellfires

DRU gashaard afstandsbediening handleiding

Faber gashaard aansteken afstandsbediening

Vragen over uw afstandsbediening gashaard? Neem contact op!

Heeft u na het lezen van dit blogbericht en bekijken van de filmpjes nog vragen over de werking van uw afstandsbediening gashaard? Op internet is heel veel te vinden over de werking van de diverse afstandsbedieningen. Mochten er echter nog vragen zijn, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij vragen, zodat u kunt (blijven) genieten van de warmte en sfeer van uw gashaard. 

Bekijk hier onze gashaarden Klik hier voor de showroompagina