Wilt u graag eenvoudig en snel genieten van een moderne haard? Vindt u sfeer en een aangename bijverwarming belangrijk? Dan is een elektrische haard met warmte misschien wel dé haard voor u! Wij vertellen u graag meer ons assortiment elektrische haarden met warmteafgifte. 

Elektrische haard met verwarming, kan dat? 

U wilt een haard of kachel in uw woning, maar twijfelt over wat voor soort haard het beste bij uw wensen en woning past. Misschien heeft u geen zin om te zorgen voor een goede houtvoorraad en dus valt een houtkachel al af. Is uw woning gasloos en wilt u niet afhankelijk zijn van propaangas? Dan is een gashaard ook niet handig. Maar wat dacht u van een elektrische haard met verwarming? Moderne elektrische haarden zijn in de meeste gevallen voorzien van warmte-element van 1-2 kW. 

Hoe werkt een elektrische haard met warmteafgifte? 

Verschillende merken zoals Element4, DRU, Kalfire en Faber leveren elektrische haarden met verwarming. Hoe deze haarden werken? Het is eigenlijk heel eenvoudig... een elektrische haard werkt alleen op elektriciteit. Stop de stekker in het stopcontact en met één druk op de knop bedient u de haard. Voor een elektrisch vuur is geen rookkanaal of gasaansluiting nodig is. Een elektrische haard met verwarming is om die reden vrijwel overal te plaatsen. Een haard in de keuken of slaapkamer? Een elektrische haard met warmte is misschien wel de juiste haard voor u! 

Bekijk het aanbod elektrische haarden!

Elektrische haard met warmte

Realistische elektrische waterdamp haard met verwarming 

De laatste jaren besteden fabrikanten meer tijd en aandacht aan het produceren van realistische elektrische haarden met warmte. De plaatsing van een haard zou voor iedereen mogelijk moeten zijn, zo vinden de fabrikanten. Een elektrische haard met warmte is vrijwel in iedere ruimte te plaatsen waar een stopcontact is. Maar hoe zit het dan met het platte vuurbeeld? De moderne, elektrische haarden met verwarming zijn niet meer te vergelijken met modellen van 10 jaar geleden. Geen plat tweedimensionaal vuur, maar een 3-dimensionaal vuur en in sommige gevallen ook nog met waterdamp zodat het geheel nog realistischer wordt. Met behulp van een brandend gloeibed en LED verlichting, worden elektrische haarden steeds echter. Hoe dat eruit ziet? Dat kunnen we natuurlijk uitgebreid vertellen, maar een sfeerhaard met verwarming moet u eigenlijk zelf zien en ervaren. U bent dan ook van harte welkom in onze veelzijdige showroom om inspiratie op te doen! 

De voordelen van een elektrische haard met warmteafgifte 

  • Geen brandstof nodig
  • Geen rookgasafvoer
  • Weinig onderhoud
  • Eenvoudige installatie
  • Vrijwel overal te plaatsen
  • Veilige oplossing voor sfeer en warmte
  • Verschillende lichtprojecties mogelijk
  • Milieuvriendelijk en duurzaam

Waterdamp haard met verwarming

Diverse elektrische haarden met warmte in de showroom 

In onze 1.500 m² showroom in Beneden-Leeuwen zijn verschillende elektrische haarden met warmte opgesteld, zoals de Kalfire E-One, Dru Virtuo en de Element4 Club 150 E.

Kalfire E One sfeerhaard met verwarming 

De Kalfire E One is een echte prijswinnaar. Deze elektrische haard met warmteafgifte heeft diverse prijzen gekregen. Doel van Kalfire was om een nieuw vuur te creëren met als belangrijkste doel verbinding. De Kalfire E One sfeerhaard met verwarming zorgt op een duurzame manier voor emotionele warmte en verbinding. De Kalfire E One is verkrijgbaar in een vrijstaande versie en inbouwhaard.

Unieke elektrische haard

Kalfire sfeerhaard met verwarming

DRU Virtuo elektrische haard met warmte 

Een gezellige sfeer en aangename bijverwarming uit een stekker, dat is de DRU Virtuo. Deze moderne elektrische haard met warmteafgifte creëert een prachtig driedimensionaal vuur. DRU gebruikt een nieuwe en geavanceerde 3D-technologie waardoor een prachtig vuur ontstaat. Een nieuw vuur dat beschikbaar is voor iedereen. De DRU Virtuo is leverbaar in diverse maatvoeringen en modellen. Welke past het beste in uw woning? 

Element4 Club 150 E elektrische haard met verwarming 

De Club 150 E Front van Element4 is een brede sfeerhaard met verwarming die zorgt voor een hoop gezelligheid. Met uw tablet of smartphone bedient u eenvoudig het vuur. Een intensief vlammenspel of een rustig vuurtje? Wel of geen warmte? Blauwe of rode vlammen? Bij de haarden uit de Club serie kiest u zelf! U leest het al, de Element4 Club 150 E Front, is een heel uitgebreide haard. 

Elektrische haard met warmteafgifte

Faber E Matrix waterdamp haard met verwarming

Wilt u een elektrische haard met waterdamp dat zorgt voor extra sfeerbeleving? De E Matrix serie van Faber bestaat uit diverse modellen en formaten waterdamp haarden met verwarming. Gaat u voor een frontvuur, een hoekhaard of liever een driezijdige haard? Bij Faber heeft u zelf de keuze. 

Waterdamp haard Faber E Matrix

Bezoek onze showroom voor een elektrische haard met warmte 

Wilt u meer weten over een elektrische haard met warmte en de voordelen van een sfeerhaard met verwarming? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen. U vindt hier verschillende opstellingen van sfeerhaarden met verwarming. Bezoek onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseurs staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en u van meer informatie te voorzien.