Bij de ultieme haardbeleving worden verschillende zintuigen geprikkeld. De Kalfire E-one hightech designhaard kunt u zien, horen en voelen. Een ongekende, intense beleving van een elektrisch vuur. Ook te zien in onze showroom! 

Wat maakt de Kalfire E-One bijzonder? 

Elektrische haarden winnen aan populariteit. Dat snappen wij heel goed! De elektrische haarden van tegenwoordig hebben namelijk een vol vlambeeld en het vuur wordt steeds realistischer. De Kalfire E-one is een schitterend voorbeeld van een realistische elektrische haard. De Kalfire elektrische haard is niet afhankelijk van een rookkanaal of gasaansluiting, dus kan geplaatst worden waar u maar wilt. De eindeloze designmogelijkheden geven u alle vrijheid om de haard te plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt. In de woonkamer? De keuken? Of liever de slaapkamer? Geen enkel probleem! In sommige woningen moesten vaak concessies gedaan worden in het ontwerp en design wanneer er wordt gekozen voor de plaatsing van een haard. Dat is verleden tijd! Met de E-One is het mogelijk om creatiever te denken, de mogelijkheden zijn ongekend dankzij het unieke ontwerp en maatwerk. Daarnaast is de Kalfire E-One ook nog eens een duurzame en milieuvriendelijke keuze, omdat er geen uitstoot is. Het gaat hier namelijk om een volledig elektrisch vuur. 

Klik hier voor de Kalfire E-One

De voordelen van de Kalfire E-One

Twijfelt u of de Kalfire E-One dé haard is voor uw woning? Speciaal voor u hebben we de voordelen van de Kalfire elektrische haard op een rijtje gezet.

Voordelen Kalfire elektrische haard:

  • Gemak van installatie
  • Veiligheid en onderhoud
  • Milieuvriendelijkheid
  • Flexibiliteit in plaatsing

De Kalfire elektrische haarden zijn relatief eenvoudig te plaatsen, omdat er geen rookkanaal of afvoer nodig is. Het gaat hier namelijk om een volledig elektrisch toestel. U heeft de keuze uit diverse installatiemogelijkheden. U kunt kiezen voor het vrijstaande model van de Kalfire E-One, u kunt de haard strak laten inbouwen, afmaken met een plateau of plaatsen in een op maat gemaakte kast die is ontworpen door Harlekijn haarden en kachels. De Kalfire E-One is een veilig toestel. Wanneer u kiest voor de Atmos Heating, geeft de haard een beperkte warmte af van 2,0 kW. Ook is er van onderhoud geen sprake bij de Kalfire E-One. Doordat er 0 uitstoot is, zijn de Kalfire elektrische haarden een milieuvriendelijke keuze. Als laatste is er veel flexibiliteit in plaatsing omdat er geen rookkanaal nodig is. Dat maakt de haard ook geschikt voor plaatsing in een appartement of ruimtes waarvan u misschien dacht dat er geen haard mogelijk is, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. U kiest, wij plaatsen! 

Technische specificaties Kalfire E-One

De Kalfire E-One bestaat uit een aantal verschillende haarden en kachels met allemaal hun eigen technische specificaties. Welke technische specificaties de Kalfire elektrische haarden gemeen hebben?

  • 3D holografische technologie
  • Eindeloze inbouwmogelijkheden
  • Bij de inbouwvariant optioneel Atmos Heating van 2 kW
  • Inbouw verkrijgbaar in front, driezijdig of hoekhaard 

Deze duurzame elektrische hightech designhaard van Kalfire heeft een exclusief ontwikkeld ultra-realistisch vuur. De flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel maken de Kalfire E One een unieke eyecatcher. Het geluid van het knisperende hout en de warmte van de vlammen maken de beleving compleet. De levensechte houtstammen in de haard zorgen voor een gezellige, authentieke sfeer, ook wanneer de haard niet brandt.  

Kalfire E-One elektrische haard

Inbouwmogelijkheden van de Kalfire E-One

De Kalfire E-One is verkrijgbaar als vrijstaande kachel, maar ook als inbouwhaard. U kunt hierbij kiezen uit een frontmodel, hoekhaard of driezijdige haard in verschillende afmetingen. Zo is er altijd een haard te vinden die perfect past in uw situatie. Kiest u voor een Kalfire elektrische haard inbouw? Dan kunt u de haard strak laten inbouwen door onze installateurs. Liever met een natuurstenen plateau of op maat gemaakte kast? Ook dat is mogelijk! Onze adviseur ontwerpt samen met u de haard die naadloos aansluit bij uw wensen en interieurstijl. 

De Kalfire E-One met verwarming 

Wanneer u kiest voor een inbouwmodel van de Kalfire elektrische haarden, is er de optie om Atmos Heating toe te voegen. Atmos Heating zorgt voor een aangename bijverwarming van 2 kW. Deze 2 kW is voor iedere haard gelijk. Dus of u nu kiest voor een kleinere fronthaard, of een grotere driezijdige haard, voor de warmte maakt het geen verschil. Een elektrische haard is vooral bedoeld voor de sfeer. 2 kW is dan ook heerlijk als bijverwarming, maar niet voldoende als hoofdverwarming. Bent u op zoek naar een sfeerhaard om uw kamer gezelliger te maken? Dan zijn de Kalfire elektrische haarden zeker het overwegen waard! Heeft u zonnepanelen? Die zijn uitstekend te combineren met de elektrische haard van Kalfire. 

Het verbruik van de Kalfire E-One

Het verbruik van de Kalfire elektrische haard is voor ieder model weer anders. Hoe groter de haard, hoe groter het verbruik. Bent u geïnteresseerd in de Kalfire E-One en wilt u meer weten over het verbruik van de desbetreffende haard? Informeer ernaar bij één van onze adviseurs. Ook kunt u op onze website kijken bij de specificaties van de verschillende Kalfire E-One haarden. Wij kunnen u wel vertellen dat de Kalfire E-One een energie-efficiënte haard is, omdat deze volledig elektrisch is, zonder uitstoot. Ook draagt de haard niet negatief bij aan de CO2 uitstoot. 

Kalfire E-One elektrische sfeerhaard.

Installatie en onderhoud van de Kalfire E-One

De installatie van de Kaflire E-One is relatief eenvoudig. Er is geen rookkanaal of afvoer nodig om de haard te laten "branden". Het enige dat nodig is, is een stopcontact. Dat maakt dat er in de meeste gevallen maar weinig breekwerk nodig is om te kunnen genieten van een Kalfire elektrische haard. Omdat het hier gaat om een elektrische haard, is onderhoud niet nodig. U kunt op een veilige en verantwoorde manier genieten van een zeer sfeervol vuur van de Kalfire E-One. 

Enkele modellen van de Kalfire E-One uitgelicht

Kalfire E-One 100 FDit model is het kleinste frontmodel uit de serie van Kalfire elektrische haarden. Het gaat hier om een elektrisch holografische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en optionele vewarming (Atmos Heating). Via de projectie van 3D holografische vlammen op de handgemaakte stammen, wordt een natuurgetrouw vuur nagebootst. Als opties kunt u kiezen uit het realistische gloeibed, knisperend geluid en de Atmos Heating. 

Kalfire E-One 100 FR - De Kalfire E-One 100 FR is de vrijstaande kachel uit de serie. De haard is aan de voorzijde voorzien van glas en de stalen behuizing past in vrijwel iedere interieurstijl. Deze vrijstaande elektrische haard is zeer eenvoudig te plaatsen en makkelijker te verplaatsen dan de inbouwhaard van Kalfire. 

Kalfire E-One 130 SDeze driezijdige, holografische sfeerhaard is aan de voorkant en beide zijkanten voorzien van glas. Het driezijdige model is geschikt als doorkijkhaard en tilt uw interieur naar een hoger niveau. Bewonder het holografische vlammenspel door de zijkanten en laat u verrassen door het realistische vuur. 

Kalfire E-One 130 CDe E-One 130 C hoekhaard is een echte eyecatcher voor de ruimte. Met een breedte van 130 cm is deze Kalfire E-One perfect voor plaatsing in een cinewall. Met een plateau aan de linkerkant of rechterkant kunt u optimaal genieten van het schitterende vlammenspel. 

Kalfire E-One 130 F - Het frontmodel is uitermate geschikt voor inbouw in een vlakke wand, een kastenwand of in een schouw. De Kalfire E-One holografische sfeerhaarden zijn precies af te stammen op uw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs helpen u hier graag bij! 

Naast deze Kalfire elektrische haarden, zijn er ook nog andere modellen van de Kalfire E-One beschikbaar. Ontdek zelf het ruime assortiment op onze website. En wilt u de Kalfire E-One in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen. 

Ervaringen met de Kalfire E-One

In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal Kalfire elektrische haarden mogen plaatsen. De reactie die we het meest terugkrijgen van de klanten is de verwondering over het realistische vlambeeld. Geen plat vuur, maar een dynamisch, holografisch 3D vuur waarbij u heerlijk weg kunt dromen. Wanneer u kiest voor een inbouwmodel met de Atmos Heating optie, hoeft u natuurlijk niet altijd de warmte in te schakelen. Wilt u op minder koude dagen genieten van sfeer en gezelligheid bij de haard? Schakel dan alleen het vuur in en laat het genieten beginnen! Onderstaande foto is gemaakt bij een klant waar onze monteurs de Kalfire E-One hebben geïnstalleerd. 

Ervaringen met de elektrische Kalfire E-One

De Kalfire E-One bewonderen? Bezoek onze showroom!

Bovenstaande klinkt allemaal erg mooi, maar wilt u de Kalfire E-One graag in het echt zien? U bent van harte welkom in onze 1.500m² showroom in Beneden-Leeuwen. De Kalfire E-One is hier brandend opgesteld. Zo kunt u zelf het vlambeeld ervaren en bedenken of de Kalfire E-One de juiste keuze is bij u thuis. En heeft u vragen? Onze adviseur beantwoordt deze graag! Zij staan voor u klaar en helpen u graag in de zoektocht naar de perfecte haard. 

Bekijk hier onze elektrische haarden Klik hier voor de showroompagina