Bij de ultieme haardbeleving worden verschillende zintuigen geprikkeld. De Kalfire E-one hightech designhaard kunt u zien, horen en voelen. Een ongekende, intense beleving van een elektrisch vuur. Nu te zien in onze showroom! 

Ongekende plaatsingsmogelijkheden met de Kalfire E-One

De Kalfire E-one is niet afhankelijk van een rookkanaal of gasaansluiting, dus kan geplaatst worden waar u maar wilt. Deze eindeloze designmogelijkheden geven u alle vrijheid om de haard te plaatsen waar deze het beste tot zijn recht komt. In de woonkamer? De keuken? Of liever de slaapkamer? Geen enkel probleem! In sommige woningen moesten vaak concessies gedaan worden in het ontwerp en design wanneer er wordt gekozen voor de plaatsing van een haard. Dat is verleden tijd! Met de E-One is het mogelijk om creatiever te denken, de mogelijkheden zijn ongekend.

Exclusief ontwikkeld elektrisch vuur

Deze duurzame elektrische hightech designhaard van Kalfire heeft een exclusief ontwikkeld ultra-realistisch vuur. De flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel maken de Kalfire E One een unieke eyecatcher. Het geluid van het knisperende hout en de warmte van de vlammen maken de beleving compleet. De levensechte houtstammen in de haard zorgen voor een gezellige, authentieke sfeer, ook wanneer de haard niet brandt.  

"Dit vuur zorgt voor emotionele warmte en verbinding"

Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces wilde met de Kalfire E-One een nieuw vuur creëren, met als belangrijkste doel: verbinding door vuur. "Dat inzicht stond aan de basis van deze nieuwe haard. Een vuur dat op een duurzame manier zorgt voor emotionele warmte en verbinding, op een plek waar mensen samen willen komen. Nu durf ik te zeggen dat de E-one deze belofte waarmaakt. Dat we vuur herontdekt hebben." Bent u ook benieuwd naar dit bijzondere vuur? Dan wordt uw geduld nog even op de proef gesteld! Binnenkort is deze schitterende elektrische haard leverbaar én is deze ook brandend te zien in onze showroom.

Elektrische haard als rustpunt in alle hectiek

Bent u op zoek naar een vuur dat verbindt en tegelijkertijd duurzaam is? Wilt u graag een rustpunt in alle hectiek zodat u tot uzelf kunt komen en echt kunt ontspannen? Even niet met uw hoofd bij uw stressvolle baan, drukke gezinsleven en het onderhouden van sociale contacten... ontdek de hightech elektrische designhaard Kalfire E-One! Kom tot rust en geniet van een veilig, toegankelijk en duurzaam vuur. 

Nu alvast meer lezen?