Hout en gas zijn nog steeds de populairste brandstoffen van onze haarden en kachels. Maar wanneer u zoekt naar een sfeervolle haard kunt u ook kiezen voor de warmte van een bio ethanol haard.

Geeft een bio ethanol haard warmte? 

Misschien vraagt u zich af: Geeft een bio ethanol haard warmte? Het antwoord is ja! Hoe groter de haard, hoe meer warmte de de bio ethanol haard afgeeft. Bij ons vindt u de bio ethanol haarden van Planika. Dit zijn luxe haarden met groot gebruikersgemak. U hoeft de haard niet zelf te ontsteken met een lange lucifer, zoals bij de meeste bio ethanol haarden het geval is. U kunt de haard eenvoudig bedienen met de afstandsbediening. Ook het bijvullen gaat automatisch met de speciaal ontworpen pomp. Deze communiceert met het apparaat zodat deze precies de juiste hoeveelheid bio ethanol bijvult. Op deze manier heeft u altijd de juiste hoeveelheid brandstof in de haard en is er nauwelijks kans op knoeien.

Voordelen bio ethanol haard

Een ander voordeel aan de bio ethanol haard met warmte is dat u kunt genieten van echt vuur. Echte vlammen! Ook is een bio ethanol haard vrijwel in iedere ruimte te plaatsen. Er is geen rookkanaal nodig, wat bij houtkachels, gashaarden en pelletkachels wel het geval is. Voordeel ten opzichte van een elektrische haard, is dat een elektrische haard minimale warmte afgeeft, namelijk tot 2 kW. 

Warmte bio-ethanol haarden

Geeft een bio-ethanol haard warmte? Jazeker!

Welke warmte bio ethanol haard past bij de ruimte? 

Hoeveel warmte heeft de ruimte nodig waar u uw bio ethanol haard wilt plaatsen? En welke haard kunt u dan het beste kiezen? Onze adviseurs kijken graag met u mee en bepalen samen met u welke haard het beste bij u en uw woning past.

In onze 1500m2 showroom in Beneden-Leeuwen staan de Planika Basket Fire Logs en de Planika Fire Line Automatic 3 79 cm opgesteld. De Planika Basket Fire Logs is perfect voor plaatsing in een (bestaande) schouw. Heeft u een authentieke open haard en wilt u deze vervangen door een moderne haard zonder al te veel breekwerk? Dan is de Planika Basket Fire Logs een perfecte oplossing!

Moderne, brede warmte bio ethanol haard van Planika

Heeft u een moderne inrichting en zoekt u een bio ethanol haard met warmte die daarbij past? Wilt u bijvoorbeeld een bio ethanol haard inbouwen in een kast? Dan kunt u beter gaan voor de Planika Fire Line Automatic 3. Deze sfeervolle haard is in verschillende maten verkrijgbaar. In de showroom vindt u de variant van 79 cm. Maar u kunt ook kiezen uit 99 cm, 119 cm, 149 cm, 199 cm en zelfs voor 249 cm. Kiest u voor de grootste variant, dan kiest u voor een vuur van bijna 2,5 meter!   

Bekijk de Planika bio-ethanol haarden

Moderne bio-ethanol haard warmte van Planika

Bekijk de warmte bio ethanol haarden in onze showroom!

Wilt u meer weten over onze bio ethanol haarden met warmte? U bent van harte welkom in onze 1500 m2 in Beneden Leeuwen. Onze adviseurs gaan graag samen met u op zoek naar een sfeervolle oplossing voor warmte en sfeer.

Bezoek onze showroom