Veruit de meeste haarden en kachels in ons assortiment zijn zwart. Waarom? Zwart staat altijd! Ook wanneer u uw interieur verandert, is en blijft een zwarte kachel een veilige keuze. Maar wilt u eens wat anders? Iets gewaagds? Kies dan voor kleur! 

Durft te kiezen voor kleur in uw interieur

Bij Harlekijn haarden en kachels vindt u niet alleen zwart of witte haarden en kachels. Deze varianten worden veruit het meest verkocht, maar u kunt bij ons ook terecht voor kleur. Groen, bordeaux, turquise, rood of bruin? Het is misschien even zoeken, maar ook deze kleuren komt u tegen bij Harlekijn! 

DRU Passo Eco Wave in diverse kleuren

De DRU Passo Eco Wave is een schitterende vrijstaande houtkachel, voorzien van de meest moderne technieken. Bij deze kachel kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren, namelijk zwart, titaan, lichtgrijs, wit, parel en turquoise. En daarbij springt de turquiose er natuurlijk het meeste uit! De kachel is voorzien van een groot, rond glasraam waarmee u geweldig zicht heeft op het vuur. De Dynamic Flame Burner heeft een omhoog geplaatste brander die zorgt voor een groot volume en levendig vlammenspel. Groot voordeel aan de Eco Wave is dat u ook met een lage warmtevraag kunt genieten van een zeer sfeervol vuurbeeld. Wilt u de warmte en sfeer van het vuur zelf ervaren? De DRU Passo Eco Wave vindt u brandend opgesteld in onze showroom in Beneden-Leeuwen! 

Klassieke houtkachel van DRU in kleur

Heeft u een meer klassiek interieur en bent u op zoek naar een authentieke houtkachel? Dan is de DRU 64CB misschien een interessante optie voor u. Deze stoere gietijzeren houtkachel is een compacte krachtpatser. Laat u niet misleiden door het formaat van deze kleine kachel, het gemiddelde vermogen is namelijk maar liefst 10 kW! Hiermee kunt u grotere ruimtes heerlijk verwarmen. Deze duurzame houtkachel is voorzien van een uniek driedubbel verbrandingssysteem dat zorgt voor een vrijwel volledige verbranding van hout. U heeft bij de DRU 64CB keuze uit verschillende emaille kleuren, namelijk zwart, creme, bordeaux/bruin, blauw en groen. 

Scan 83-1 moderne, rode houtkachel

De Scan 83-1 is een unieke designkachel met een schitterend vuurzicht. Leverbaar in de kleuren zwart, grijs, wit, rood en bruin. De Scan 83 is een moderne, sfeervolle, vrijstaande houtkachel die voorzien is van de modernste technieken. De geluidloze zelfsluitende deur is één van de unieke kenmerken van de 83-serie van Scan. Het gebogen venster biedt een perfect zicht op het vlammenspel, zodat u optimaal kunt genieten van vuur. De handgreep is zo geplaatst dat hij koel blijft, maar toch perfect aansluit bij het eenvoudige ontwerp. Over werkelijk alles is nagedacht bij de Scan 83 en dat resulteert in een prachtige houtkachel van topkwaliteit. 

Meer weten over onze houtkachels en gashaarden?

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen. U kunt hier op uw gemak meer dan honderd haarden en kachels bekijken. Ook kunt u uw vragen stellen aan onze kundige verkoopadviseurs. Liever thuis nog wat lezen? Op onze website kunt u veel informatie vinden.