Heeft u een grote ruimte in uw woning en bent u eigenlijk op zoek naar wat meer gezelligheid en knusheid? Maak een scheiding in de ruimte door plaatsing van een roomdivider met haard. Een schitterende oplossing en u creëert meteen een intieme, gezellige sfeer doordat het vlammenspel zichtbaar is in beide ruimtes.

Sfeervolle roomdivider met haard in uw woning?

Een doorkijkhaard als roomdivider is een perfecte keuze voor een grote ruimte. U kunt ervoor kiezen om de doorkijkhaard in het midden van een muur te plaatsen, maar er zijn meer mogelijkheden! Door de haard aan het uiteinde van een muur te plaatsen, ontstaat een speels geheel waarbij het vuur zichtbaar is van maar liefst 3 kanten! Het meest gangbare is om te kiezen voor een roomdivider met haard op gas of een houtgestookte tunnelhaard. Wilt u liever elektrisch of bio-ethanol? Vraag in onze 1.500 m2 showroom naar de mogelijkheden.

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Roomdivider met haard op gas

In onze veelzijdige showroom vindt u diverse opstellingen met een tunnelhaard. Bent u op zoek naar een tunnelhaard op gas? Dan zijn er tal van mogelijkheden! In onze showroom vindt u onder andere een sfeervolle opstelling met de Element4 Sky Tunnel Large. De Sky Tunnel Large is een doorkijkhaard van formaat met een hoogte van maar liefst 160 cm! Het gaat hier om een verticale haard, waarbij u dus relatief veel ziet van de andere ruimte. Dat kan heel sfeervol zijn en zorgt voor verbondenheid. Heeft u liever een tunnelhaard op gas met breed vuur? Dan is de DRU Metro 100XT Tunnel Eco Wave misschien wel dé haard voor u! Deze moderne tunnelhaard is voorzien van de Eco Wave techniek. Hiermee wordt een ultiem vuur gecreëerd. U kunt de hoogte van de vlammen op 15 verschillende standen instellen en tegelijkertijd verbruikt de haard minder energie.

Liever een doorkijkhaard aan het uiteinde van de muur? Bellfires heeft een groot aantal roomdividers waar u uit kunt kiezen, zoals de Bellfires roomdivider medium. Met deze roomdivider kunt u van 3 kanten genieten van het sfeervolle vlammenspel. Uniek aan deze haard is dat u ook kunt kiezen voor een model waarbij de ene ruit breder is dan de ruit aan de andere kant. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het basismodel, waarbij de ruiten even groot zijn.

Klik hier voor onze tunnelhaarden op gas

Doorkijkhaard op gas

Houtgestookte doorkijkhaard als roomdivider         

Met een houtgestookte tunnelhaard geniet u van twee kanten van een authentiek houtvuur. Wist u dat al onze houtkachels voldoen aan de EcoDesign richtlijnen? Deze regels zijn per 2022 van kracht geworden en bevatten strengere milieu-eisen. De Kalfire W80/52 T is een moderne tunnelhaard. Door het ontbreken van kaders heeft u vrij zicht op het vlammenspel. Het geheim van de schone ruit bij deze Kalfire-haard is een innovatie die jaren geleden is ontwikkeld. Deze houthaard laat continu een smalle strook lucht voor het glas naar beneden vallen. Deze luchtstroom houdt uw ruit schoner. Dat betekent dat u minder vaak zelf de ruit hoeft te reinigen. Liever een doorkijkhaard met kaders? Dan is er de Dik Geurts Instyle Tunnel. Dik Geurts is een liefhebber van echt houtvuur en dat is te zien! Deze tunnelhaard is ideaal te gebruiken als sfeerhaard roomdivider. Deze industriële doorkijkhaard heeft aan twee kanten een draaideur met glas, die zeer praktisch is in gebruik.

Klik hier voor onze houtgestookte tunnelhaarden

Houtgestookte tunnelhaard van Dik Geurts

Elektrische doorkijkhaard als roomdivider

De Faber E-Matrix 800/500 ST is een elektrische tunnelhaard. Ook hierbij is geen afvoer nodig en dat maakt de plaatsingsmogelijkheden zeer divers. Wel is een waterleiding nodig. Bij deze Faber doorkijkhaard wordt namelijk gebruik gemaakt van waterdamp om een realistisch vuurbeeld te creëren.

Bio-ethanol open haard midden in de woonkamer

Wanneer u graag een open haard midden in de woonkamer wil, een model zonder ruiten, ontdek dan de bio-ethanol haarden van Planika. Deze luxe bio-ethanol haarden kunnen perfect geplaatst worden als sfeerhaard roomdivider. Er is alleen een stopcontact nodig en geen rookafvoer of rookkanaal. Dat betekent ook dat een bio-ethanol tunnelhaard relatief eenvoudig geplaatst kan worden. De Planika bio-ethanol haarden zijn heel eenvoudig te bedienen doordat ze automatisch in-en uitgeschakeld kunnen worden. Geen gedoe met lange lucifers, maar met één druk op de knop komt het echte vuur tot leven.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haarden

Roomdivider Planika bio-ethanol haard

Welke doorkijkhaard als roomdivider past het beste bij u?

In dit blogbericht heeft u meer kunnen lezen over de mogelijkheden van een doorkijkhaard als roomdivider. Maar welke haard sluit nu het beste aan bij uw situatie en stookgedrag? Om daar achter te komen, kunt u het beste een afspraak maken met één van onze adviseurs. Laat weten wat uw gedachten zijn bij een sfeerhaard roomdivider en onze adviseur vertelt u meer over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. Bel met 0487 – 594 860 of maak eenvoudig een afspraak online. Wilt u liever eerst alleen een kijkje nemen? U bent van harte welkom in onze 1.500 m2 showroom in Beneden-Leeuwen.

Ontdek ons assortiment tunnelhaarden Klik hier voor de showroompagina