Wist u dat een tunnelhaard perfect is om scheiding aan te brengen in uw ruimte? Plaats de haard als roomdivider en geniet van twee kanten van hetzelfde vlammenspel! Een verantwoorde, warme en sfeervolle oplossing! 

Kies zelf de plaats voor uw tunnelhaard

In steeds meer woningen zien we het terugkomen, de tunnelhaard als scheiding tussen twee ruimtes. U kunt natuurlijk de haard in een bestaande muur laten plaatsen, maar ook kan een haard met muur worden gezet in een ruimte, waar u maar wilt! 

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Breng scheiding aan met een warm vuur

Bij onze klant in Veenendaal hebben wij de Kalfire W80-52T mogen plaatsen als scheiding tussen de woonkamer en keuken. De ruimte heeft een langwerpige vorm en door de haard in het midden van de ruimte te plaatsen, oogt de ruimte minder lang. Doordat de haard in het midden is geplaatst, blijft de ruimte één, maar wordt de uitstraling een stuk knusser doordat de ruimte als het ware in tweeën is gedeeld. Deze deling niet door een koude muur, maar door een warm vuur! 

Sfeervolle doorkijkhaard met indrukwekkend vuurzicht

De Kalfire W80-52T is een sfeervolle doorkijkhaard met indrukwekkend vuurzicht. Door het ontbreken van kaders geeft deze Kalfire haard vrij zicht op het vlammenspel. Het geheim van de schone ruit bij een Kalfire-haard is een innovatie die jaren geleden ontwikkeld is. Alle houthaarden laten continu een smalle strook lucht voor het glas naar beneden vallen. Deze luchtstroom hout uw ruit schoon. Dat betekent dat u minder vaak zelf uw ruit hoeft te reinigen. Echte Kalfire kwaliteit! 

Groot assortiment doorkijkhaarden bij Harlekijn

Kalfire heeft nog meer tunnelhaarden in het assortiment, waaronder ook tunnelhaarden op gas. Maar ook vindt u bij ons tunnelhaarden van Element4 (gas), Dru (gas) en Dik Geurts (hout). Welke variant past het beste bij u? De meeste tunnelhaarden op gas kunnen wij ook leveren op (bio)propaangas. Zo kunt u blijven genieten van een sfeervol vuur, ook wanneer uw woning gasloos wordt. Bezoek onze veelzijdige showroom en ontdek ons uitgebreide assortiment doorkijkhaarden

Meer lezen?