Een gashaard? Is dat nog verstandig? Ja! En dat is ook de reden dat wij volop inzetten in mooie, moderne gashaarden. Recent is de Kalfire GP75/59F geplaatst in onze showroom. Prettig aan deze nieuwe gashaarden is dat ze kunnen worden omgebouwd naar propaangas. 

Kalfire: perfectie in design techniek en prestaties

Kalfire neemt alleen genoegen met het allerbeste. Iedere haard moet aan strenge eisen voldoen, voordat deze op de markt verschijnt. Perfectie in design, techniek en prestaties. Kalfire heeft een uitgebreid assortiment gashaarden en houthaarden. Allemaal van hoogstaande kwaliteit. 

Kalfire GP75 59F gashaard

Kalfire gashaarden en houthaarden in de showroom

Wij zijn fan van Kalfire. Dat is ook de reden dat er een groot aantal Kalfire toestellen in onze showroom staat. Nu ook de Kalfire GP75/59F inbouw gashaard. Deze moderne gashaard is werkelijk een sieraad voor uw woning, een sfeervolle fronthaard voorzien van de nieuwste technieken.

Ongekend realistisch vuur dankzij prestige brander 

Hoge, levendige vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw woning. Een verantwoorde manier van woning verwarmen en ook nog eens heel sfeervol! De prestige brander zorgt voor een ongekend realistisch vuur. De vlammen komen rechtstreeks uit de houtstammen, waardoor een intens vlambeeld ontstaat. 

Kalfire gashaard

Hybride functie en NSG voor schitterend vlambeeld

Is de prestige brander nog niet genoeg voor u? Kies dan de hybride functie of de Natural Spark Generator uit de extra productopties. Bij de hybride functie wordt de stookbodem van de haard voorzien van ledverlichting. Met 3 verschillende programma's kunt u eenvoudig zelf de verlichting regelen. De Natural Spark Generator (NSG) creëert vonken in de haard om een perfecte indruk van een authentiek houtvuur te wekken. Zo kunt u genieten van een natuurgetrouw vlammenspel.   

Moderne gashaard met diverse productopties

Bij de Kalfire GP75/59F kunt u kiezen uit verschillende productopties. Geniet van een realistisch vuur met de hybride functie en natural spark generator. Of bedien uw haard eenvoudig met uw smartphone of tablet met behulp van de iMatch interface of Domotica interface. 

Productopties

  • Hybride functie
  • Natural Spark Generator
  • Ontspiegeld glas
  • iMatch interface
  • Domotica interface

Moderne Kalfire gashaard

Bezoek onze showroom voor meer gashaarden

Wilt u meer weten over de gashaarden van Kalfire en het plaatsen van een gashaard in uw woning? U bent van harte welkom in de showroom waar onze verkoopadviseurs voor u klaar staan. Maar ook kunt u meer lezen op onze website.