Onze showroom verandert voortdurend! Niet alleen zorgen wij ervoor dat u bij ons de nieuwste haarden en kachels vindt, ook vinden we het belangrijk dat de aankleding van de showroom goed verzorgd is. Dat doen we niet alleen met mooie planten en accessoires, maar ook met muurbekleding.

Verantwoord Verwarmen met een sfeervolle haard

Heeft u het afgelopen jaar onze showroom bezocht? Dan herinnert u zich vast wel het thema Verantwoord Verwarmen. Dit thema kwam terug op de beelschermen in de showroom, maar ook in de zitjes van de verkoopadviseurs. Wij vonden het tijd voor wat nieuws en hebben nu gekozen voor sfeerbeelden. We zijn heel benieuwd wat u ervan vindt! 

Bent u de afgelopen weken al in onze showroom geweest en heeft u de nieuwe aankleding gezien? Graag horen we van u wat u ervan vindt. Wij zijn in ieder geval tevreden. Het nieuwe fotobehang straalt sfeer en gezelligheid uit en dat is precies wat een haard of kachel brengt in uw woning.

Al onze haarden en kachels zijn 'EcoDesign Ready'

Is verantwoord verwarmen dan verleden tijd? Zeker niet! Ook het thema verantwoord verwarmen blijft belangrijk. Onze verkoopadviseur zal dit ook zeker ter sprake brengen wanneer u het gesprek aangaat. Maar weet u wat het mooie is? Met alle haarden en kachels in ons uitgebreide assortiment kunt u uw woning verantwoord verwarmen! Onze toestellen zijn 'EcoDesign Ready'. Dat betekent dat ze voldoen aan de eisen die vanaf 2022 in heel Europa gelden.

Jaren genieten van een moderne houthaard

Gaat u voor een haard van Harlekijn? Dan kiest u voor een haard waar u jaren van kunt genieten. Wij voeren verschillende topmerken zoals Dru, Barbas, Bellfires, Jotul en Dik Geurts. Bent u liefhebben van een echt en authentiek vuur? Kies dan voor een eigentijdse houthaard, voorzien van de nieuwste technieken. Wilt u liever snel en eenvoudig genieten van een sfeervol vuur? Dan is een gashaard misschien de juiste oplossing van u. Heeft u een woning zonder aardgas? Dan hebben wij ook een groot assortiment gashaarden die geschikt zijn voor propaan. Geen hout of gas? Dan hebben wij ook nog pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol gestookte haarden. 

Wilt u meer weten over ons assortiment? Of wilt u graag onze nieuwe verkoopzitjes zien? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen.