Afbeelding

NunnaUuni

Een speksteenkachel van NunnaUuni vormt het warme hart van uw huis. Langdurig genieten van de warmte van vuur.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

NunnaUuni

Met een NunnaUuni heeft u letterlijk en figuurlijk een warm hart voor uw huis. De Finse fabrikant heeft ruimte ervaring op het gebied van speksteenkachels. DE NunnaUuni-haarden zijn gemaakt van Mamutti-speksteen. De uitstekende geleidbaarheid, uitzonderlijke warmteopslagcapaciteit en superieure hittebestendigheid maken Mammutti-speksteen de beste bron van een aangename warmte. Zo kunt u genieten van een langdurige warmte die verkregen wordt door maar een aantal uren maximaal te stoken.

Gouden Vuur verbranding

Dank zij de Gouden Vuur verbrandingsmethode produceren de houtgestookte haarden van NunnaUuni slechts een minimale uitstoot. NunnaUuni-kachels voldoen aan strenge milieueisen. Zo kunt u genieten van de gezellige sfeer van vuur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over luchtvervuiling. NunnaUnni’s gepatenteerde Gouden Vuur verbrandingsmethode produceert een extreem hoge temperatuur, waarin hout gelijkmatig vergast en efficiënt brandt. Dat betekent duurzaam genieten van vuur.

Een greep uit het assortiment van Nunnauuni

NunnaUuni Leila-1
Bekijk dit product
Robuuste speksteenkachel met langdurige warmteafgifte.
Vergelijkbaar product in de showroom
NunnaUuni Joya-1
Bekijk dit product
Robuuste speksteenkachel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
NunnaUuni Mamo Solo-1
Bekijk dit product
Speksteenkachel met bakruimte. 
Vergelijkbaar product in de showroom
NunnaUuni Vega-1
Bekijk dit product
Speksteen houthaard. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM